Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen

Europeesche verzekeringen specialiseerd zich in reisverzekeringen en recreatieverzekeringen. Europeesche is onderdeel van ASR verzekeringen.

De Europeesche is een verzekeraar die verschillende soorten verzekeringen aanbiedt. Het bedrijf legt zich dus niet toe op een specifieke verzekering. Europeesche is al sinds 1907 actief op de verzekeringsmarkt, daar waar het allemaal in Hongarije ooit begon. Inmiddels is de Europeesche gespecialiseerd op het verzekeren van activiteiten in je vrije tijd. Zo worden bijvoorbeeld risico’s tijdens het reizen, watersporten of kamperen door de Europeesche Verzekeringen gedekt. In 2010 behaalde de Eruopeesche de prijs voor de beste reisverzekeraar van Nederland. Dankzij de goede kwaliteit kun je zorgeloos op reis gaan.

Hulpverlening
De hulpverlening gaat bij de Europeesche 24 uur per dag, 7 dagen per week door, waar je ook bent. Als er zich problemen voordoen, zullen de medewerkers van de Europeesche Hulplijn er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen aan de hand van het wereldwijde netwerk waarover de Europeesche beschikt. Zo wordt er onder andere samengewerkt met SOS International.

ASR
De Europeesche verzekeringen is een onderdeel van ASR Nederland, de op twee na grootste verzekeraar van Nederland. Naast de Europeesche Verzekeringen zijn onder andere Ditzo en de Amersfoortse merken van ASR Nederland.