E.on

E.on

E.ON is leverancier van gas en elektriciteit. E.ON is een van de grootste energiebedrijven van Europa en is actief in 13 landen waaronder Nederland.

E.ON is een van oorsprong Duits energiebedrijf dat sinds 2000 ook actief is op de Nederlandse markt. E.ON is één van de grootste energiebedrijven in Europa, waaronder dus in Nederland. Met zes gascentrales in onder andere Leiden, Den Haag en Delft kan E.ON ruim 1900 megawatt produceren.

Duurzame energie
De visie van E.ON is dat energie duurzaam, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Daarom investeert E.ON de komende jaren meer dan 63 miljard euro in duurzamere en schonere technieken waarmee energie opgewekt wordt. Het uitgangspunt daarvan is dat ook de generatie na ons verzekerd moet zijn van een schone leefomgeving.

Onderscheidend
E.ON is op veel vlakken onderscheidend van andere energiebedrijven. E.ON heeft blijvend scherpe tarieven voor zowel nieuws als bestaande klanten. Omdat E.ON zo’n groot energiebedrijf is, kan het energie dan ook goedkoop leveren.

Bovendien heeft E.ON geen stilzwijgende contractverlenging. Tegen de tijd dat je contract afloopt, houdt E.ON je daarvan op de hoogte. Dit hoort bij de goede service die E.ON wil bieden. Overstappen is zo geregeld, en je kunt je meeste zaken meteen online regelen. Als je vragen hebt, zitten de medewerkers van E.ON voor je klaar om je te helpen.