Energiek

Energiek

Energiek is een zorgverzekeraar. Energiek is onderdeel van Eno, ook wel bekend als Salland.

Energiek is een zorgverzekering die zich in het bijzonder richt op de vrouwelijke doelgroep. Het doel is daarbij om de gezondheid van vrouwen te verbeteren en de kosten die bij het vrouw zijn komen kijken te dekken. Zo wordt er bijvoorbeeld extra dekking geboden voor typisch vrouwelijke thema’s zoals de kraamzorg. Naast de producten die Energiek te bieden heeft, houdt Energiek zich ook bezig met verschillende activiteiten om de zorg nog vrouwvriendelijker te maken. Daarbij is de invloed van de vrouw van grote rol op de eigen gezondheid.

Een specifieke vrouwenverzekering
Door zich op te stellen als een specifieke vrouwenverzekering, hoopt Energiek de wensen en behoeften van vrouwen beter te kunnen vervullen. Normale verzekeraars kunnen dat volgens Energiek niet, omdat de vrouw anders in elkaar zit dan de man. Daardoor past een vrouwenverzekering als vrouw zijnde volgens deze verzekeraar beter bij je. Op deze manier kan jij als vrouw gewoon je gang gaan, terwijl je verzekeraar je al je – letterlijke en figuurlijke – zorgen uit handen neemt.

Voor iedere vrouw
Naast dat je geen medische keuring hoeft te ondergaan voor (aanvullende) verzekeringen, ondersteunt Energiek niet alleen je eigen ziektekosten, maar ook dat van vrouwen in bijvoorbeeld Nigeria. Energiek regelt ook in Lagos (Nigeria) een betaalbare zorgverzekering voor de ondernemende vrouw aldaar.

Adviezen
Door bijeenkomsten en evenementen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling hoopt Energiek je van een beter advies te kunnen voorzien. Om zo een optimale gezondheid te kunnen behalen.

Onderdeel van Eno
Hoewel het idee om een specifieke vrouwenverzekering te bieden vrij nieuw is, is Energiek niet nieuw in het verzekeringswezen. Energiek is een onderdeel van Eno. Eno is al sinds 1860 actief in de verzekeringswereld, waardoor je dus bij een verzekeraar met veel ervaring terecht komt. Ook HollandZorg en Salland zijn verzekeringsmerken van Eno.