Eneco

Eneco

Eneco is 1 van de schoonste energie leveranciers van europa en het eerste energiebedrijf ter wereld dat door het Wereld Natuur Fonds tot Climate Saveer is uitgeroepen.

Eneco is één van de grootste duurzame energieleveranciers van Nederland en Europa. De kerntaak van Eneco is het voordelig aanbieden van groene stroom. Al meer dan 100 jaar is deze energieleverancier een belangrijke speler op de Nederlandse energiemarkt. Dankzij de juiste inspanningen voor meer schonere en duurzamere energie werd het bedrijf als eerste energiebedrijf ter wereld uitgeroepen tot Climate Saveer door het Wereld Natuur Fonds.

Een bedrijf met een missie
Eneco is een bedrijf met een missie. Al ruim 100 jaar levert Eneco energie aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Om zowel nu als in de toekomst energie te kunnen leveren zonder het milieu te overbelasten, moeten energieleveranciers een andere koers gaan varen. Eneco biedt daarom alleen maar duurzame energie aan. Niet voor niets is de slogan van Eneco: ‘Duurzame energie voor iedereen!’

Schonere hulpbronnen
Alle energie dat geleverd wordt door Eneco is opgewekt uit schonere hulpbronnen. Deze hulpbronnen zijn onuitputbaar zoals wind en zon. Het doel van Eneco is een overstap te maken naar een volledige zeer duurzame energievoorziening.

Geen verrassingen
Eneco kent geen verrassingen. Zo staan zij garant voor de subsidie op zonnepanelen, en kunnen klanten ervoor kiezen om hun energietarief vast te laten zetten. Bovendien kunnen potentiële klanten gratis een proefabonnement van een half jaar nemen. Zonder boetes of opzegtermijnen.