Ditzo

Ditzo

Ditzo is een klantvriendelijke verzekeraar met een hoge klantscore. Ditzo hanteert een bonuskorting. Ditzo is onderdeel van ASR verzekeringen.

Ditzo is een zorgverzekeraar dat onderdeel is van ASR Nederland. Ditzo profileert zich als een zorgverzekeraar die het belangrijk vindt om meer waarde toe te voegen aan je leven, en ervoor te zorgen dat je geld in goede handen is. Daarmee probeert Ditzo je te beschermen tegen financiŽle risicoís.

Goed luisteren
Ditzo probeert onderscheidend te zijn van andere verzekeraars door goed te luisteren naar zijn klanten. Volgens Ditzo heerst er veel onvrede en wantrouwen in de verzekeringswereld. Ditzo probeert de kou uit de lucht te halen door factoren van de klant mee te laten spelen in het beleid. Deze volgens Ditzo belangrijke factoren zijn: je tijd, je geld, je emotie, je vertrouwen en je energie. Ditzo probeert zijn klanten zo serieus mogelijk te benaderen.

Producten afstemmen
Doordat de producten van Ditzo afgestemd worden op de benodigdheden van de klant, blijft de prijs laag. Door prijsafspraken met partners kunnen er lage prijzen gevraagd worden voor betrouwbare kwaliteit. Je kunt je verzekering online afsluiten, wat dus papierkosten uitspaart. Naar eigen zeggen is de organisatie goed ingericht, waardoor er geen geld verspild wordt. Zo profiteer je van een lage prijs.