Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta lloyd doet aan verzekeren, bankieren en beleggen.
Delta Lloyd maakt deel uit van Delta Lloyd Groep.

Delta Lloyd is eigenlijk alles in ťťn: een bank, een aanbieder van hypotheken, een verzekeraar, en een beleggingsexpert. Delta Lloyd is onderdeel van de Delta Lloyd Groep, welke een expert is in financiŽle dienstverlening. De zakelijke verzekeringen worden verzorgd vanuit Amsterdam, de particuliere verzekeringen in Arnhem, en de zorgverzekeringen vanuit Den Haag.

Voorgeschiedenis
Delta Lloyd kent een rijke voorgeschiedenis, die al vanaf 1807 ingaat. De Hollandsche SociŽteit van Levensverzekeringen werd opgericht in 1807. Deze naam bleef de HSL houden tot aan 1967. Hierna ging het samenwerken met de AML (Amsterdamsche Maatschappij van Levensverzekeringen). In 1969 werd de naam veranderd tot Delta Lloyd omdat het een fusie aanging met Nedlloyd. In 1999 fuseerde Delta Lloyd met Nuts Ohra. Sindsdien heet het moederbedrijf van Delta Lloyd de Delta Lloyd Groep.

Diverse producten
Delta Lloyd biedt verschillende financiŽle producten aan, waaronder (zorg)verzekeringen, hypotheken, beleggingen en pensioenen. Naast zorgverzekeringen verzekert Delta Lloyd ook autoverzekeringen, zorgverzekeringen en reisverzekeringen.

Het melden van schade, een adresberekening of het maken van een berekening kan online geregeld worden. Delta Lloyd biedt zoveel voor particulieren als voor bedrijven verschillende financiŽle diensten aan.