Credit Europe Bank

Credit Europe Bank

Credit Europe bank is een Turkse bank opgericht in 1994 in Amsterdam. Credit Europe Bank heeft banken in heel Europa en behoort tot de FIBA Group.

De Credit Europe Bank NV is een grote internationale speler op de financiŽle markt. Met meer dan 6000 werknemers en ruim 3 miljoen kranten staat de Credit Europe Bank in de top10 Nederlandse banken. De Credit Europe Bank is een van oorsprong Turkse Bank die in 1994 naar Nederland kwam. De CBE is onderdeel van de FIBA Group. De bank heeft gebruiksvriendelijke producten die zich richten op voornamelijk particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Ook biedt de Credit Europe Bank aan het MKB een private banking account via meer dan 200 kantoren en 11000 sellpoints in negen Europese landen. Ook handelsfinancieringen en zakelijke bankdiensten worden mogelijk gemaakt in China en de Verenigde Arabische Emiraten.

Sparen bij de Credit Bank
De Credit Bank Europe biedt diverse financiŽle producten aan. Wie op het tabblad Ďconsumentí klikt, krijgt onmiddellijk een pagina te zien waarbij verschillende spaarrekeningen geopend kunnen worden. Doordat de spaarrente en minimale inleg direct op de pagina getoond wordt, voorkom je verrassingen achteraf.

Gebruiksgemak
Door duidelijke instructies te maken, 100% controle te bieden en de nieuwste encryptie-technieken te gebruiken, probeert de Credit Bank de klanten zoveel mogelijk gemak te bieden. Voor dit gemak betaal je niets extra.