Bewuzt

Bewuzt

Bewuzt is een zorgverzekeraar. Bewuzt is onderdeel van VGZ. Bewuzt is een nieuwe zorgverzekeraar met maar 2 eenvoudige aanvullende pakketen. Bij Bewuzt bouw je no claim korting op. Ieder jaar dat je niet gebruik maakt van zorg, krijg je extra korting op je zorgpremie.

Bewuzt is een zorgverzekering dat onderdeel is van de VGZ. Het profileert zich graag als een no-nonsense verzekering. Door te profiteren van een grote verzekeraar als VGZ, kan Bewuzt haar eigen voordelen op gebied van premie en gemak voordelig aanbieden. Voor Bewuzt is het belangrijk dat mensen gemakkelijk online hun zorgzaken kunnen regelen. Er is geen medische selectie, ledenvoordeel en ingewikkelde pakketten.

Online verzekeren
Bewuzt biedt twee eenvoudige aanvullende verzekeringen, die je in drie stappen online kan afsluiten. In tegenstelling tot veel andere verzekeraars kun je je verzekeraar op iedere dag van de week opzeggen. Je zit dus niet vast aan een lang opzegtermijn. Met het simpele vergoedingenoverzicht die tevens online te vinden is, kun je gemakkelijk aflezen wat er wel en wat er niet door Bewuzt vergoed wordt met het verzekeringsoverzicht van Bewuzt.

Doordat Bewuzt graag de klanten wil voorzien van online gemak, kun je online een verzekering afsluiten, online declareren en je verzekeringsgegevens up-to-date houden aan de hand van Mijn Bewuzt. Zelfs herhaalrecepten kun je online bestellen. De webcare van Bewuzt is ook te vinden op Twitter en Facebook, zodat je geen dure hulpnummers hoeft te bellen.

Overbodige zorg
Bewuzt laat haar klanten niet betalen voor verzekeringen die je toch niet nodig hebt. Bewuzt belooft voor haar klanten klaar te staan als de klant zorg nodig heeft, maar verder zich zo min mogelijk te bemoeien met het leven van de klant. Door alles online te doen, bespaart Bewuzt papier en tijd. Dat merkt de klant in premie. Je betaalt alleen voor zorg die je nodig hebt als je écht iets overkomt. Natuurlijk is wel iedereen in Nederland een zorgverzekering nodig, omdat dat wettelijk verplicht is. Waarom zou je dan teveel betalen?