AnderZorg

AnderZorg

AnderZorg is een budget zorgverzekeraar voor basis zorgverzekeringen en aanvullende zorgverzekeringen. AnderZorg is onderdeel van Menzis.

AnderZorg is een Nederlandse zorgverzekeraar, die voortgevloeid is uit de Menzis. Menzis heeft drie zorgnamen: Menzis, Azivo en AnderZorg. Daarbij horen drie zorgkantoren in Groningen, Twente en Arnhem. Menzis heeft ongeveer 2500 werknemers.

Heldere website
Met een duidelijke website met kliklinks die meteen leiden naar wat je zoekt, bespaar je veel tijd en geld. Als de site desondanks niet helemaal doet wat je ervan verwacht, of je hebt nog een vraag, dan kun je op veel online manieren je vraag stellen. Zo heeft AnderZorg een chat, e-mailadres, blog, bellen, Twitter en Facebook. Met de online blog van AnderZorg kun je je informeren over tips voor een goedkopere zorgverzekering en verborgen addertjes van hulpverleners waar je voor op moet passen.

Online tools
Tot begin 2012 kon je je vriend tippen onder AnderZorg, waarbij je een kleine vergoeding kreeg. Online je premie berekenen is erg gemakkelijk, en dankzij de vergoedingenwijzer heb je een duidelijk overzicht van wat wel en niet vergoed wordt. Dankzij de declaratie-app kun je mobiel declareren. Dit kan tevens online. Zo voorkom je dat je voortdurend je rekeningen op moet sturen per post. Dat is wel zo gemakkelijk.