Allsecur

Allsecur

Allsecur biedt autoverzekeringen aan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Allsecur heeft veel prijzen gewonnen. Allsecur is onderdeel van Allianz.

AllSecur is een prestigeuze autoverzekeraar in Nederland, en is onderdeel van Allianz. Vanwege de goede prijs/kwaliteits-verhouding is AllSecur al regelmatig in de prijzen gevallen. Zo is AllSecur al sinds 2008 3 jaar op rij 'De beste keuze' als het aankomt op autoverzekeringen volgens consumenten. Het handelsmerk van AllSecur is een scherpe prijs, en een goede service. Bij AllSecur ben je binnen 5 minuten al verzekerd. Je kiest daarbij zelf je dekking. De helpdesk staat 24 uur per dag voor je klaar, waardoor je gemakkelijk zelf wijzigingen of schade kan doorgeven. AllSecur zelf claimt geen kleine lettertjes te hebben.

Een stukje service
AllSecur biedt ieder jaar een nieuw premieaanbod met een deskundig advies over de dekking. Met een persoonlijke Schadecoach heb je recht op persoonlijk contact wanneer jij dat wilt. Als je schade hebt - ook in het buitenland - word je in het nederlands weer op weg geholpen.

Geen kleine lettertjes
AllSecur probeert een transparante autoverzekeraar te zijn door geen kleine lettertjes te hanteren. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 95% van de klanten van AllSecur de algemene voorwaarden volledig begrijpt. Daarmee voldoet AllSecur ruim aan de eisen van de AFM.